Dit gerecht zal uw bondgenoot worden om op elk moment van de dag van iets lekkers te genieten.
Als u op zoek bent naar een ideaal alternatief voor een lichte lunch of diner, maar dat u ook in een paar minuten kunt maken als ontbijt of tussendoortje, dan is dit de perfecte optie: kaaspannenkoeken.
Dit recept is perfect voor degenen die zichzelf tot het “hartigeteam ” rekenen als het om ontbijt of snacks gaat, en voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe gerechten die anders zijn dan de klassieke toast of koekjes.
Geniet op elk moment van de dag van deze heerlijke kaaspannenkoeken .
Het beste is dat dit gerecht naast kaas ook andere smaken combineert, zoals ham, ei en zelfs wat lekkere zaden als extra touch. Bewaar dit recept dus en geniet van deze heerlijke pannenkoeken wanneer u maar wilt.
Ingrediënten
1 kop melk.
1 ei
3 eetlepels geraspte kaas.
1 theelepel bakpoeder.
1 ½ kopje kikkererwtenmeel.
Snufje zout.
Voor de topping:
Ham.
Ei.
Roomkaas.
Mengsel van zaden.
Werkwijze
Om deze heerlijke kaaspannenkoeken te maken, moet u eerst de melk en het ei in een grote kom doen en beide ingrediënten goed kloppen met behulp van een handmixer.
Vervolgens wordt het tijd om het kikkererwtenmeel (slechts één kopje) toe te voegen, gevolgd door de eetlepels geraspte kaas. Meng alles goed door elkaar en voeg dan de rest van het meel toe. Als alles goed gemengd is tot een homogeen mengsel, moet u het zout en het bakpoeder toevoegen.
Doe het mengsel in cirkels over in een ingevette koekenpan en bak uw kaaspannenkoeken om en om. Als ze klaar zijn, serveert u ze op een bord en bedekt u ze met roomkaaspasta, roerei, stukjes ham en zaden. Geniet!